Diferències

Ací es mostren les diferències entre la revisió seleccionada i la versió actual de la pàgina.

enllac_intern 01/10/2008 20:23 enllac_intern 15/06/2021 12:19 actual
Línia 1: Línia 1:
L’any 2008 ha estat declarat Any Internacional de les Llengües per l’ONU i Any del Diàleg Intercultural per la Comissió Europea. El Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades (GELA) ha organitzat i participat en nombroses activitats relacionades amb les llengües, però cap explícitament dedicada al diàleg intercultural, i no voldríem que acabés aquest any sense dedicar-n’hi almenys una. Per això, i conjuntament amb la Càtedra UNESCO de Llengües i Educació, el GELA us convida a participar en la Trobada Interuniversitària sobre Diàleg Intercultural que tindrà lloc el proper 12 de desembre a l’Aula Europa de la seu de la Comissió Europea, Passeig de Gràcia, 90. L’any 2008 ha estat declarat Any Internacional de les Llengües per l’ONU i Any del Diàleg Intercultural per la Comissió Europea. El Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades (GELA) ha organitzat i participat en nombroses activitats relacionades amb les llengües, però cap explícitament dedicada al diàleg intercultural, i no voldríem que acabés aquest any sense dedicar-n’hi almenys una. Per això, i conjuntament amb la Càtedra UNESCO de Llengües i Educació, el GELA us convida a participar en la Trobada Interuniversitària sobre Diàleg Intercultural que tindrà lloc el proper 12 de desembre a l’Aula Europa de la seu de la Comissió Europea, Passeig de Gràcia, 90.
 +
L’objectiu de la Trobada és ampliar tant com sigui possible el nostre coneixement sobre la recerca, els projectes i les activitats que es duen a terme a les universitats de Catalunya sobre diàleg intercultural, i s’hi podrà participar tant individualment com en nom d’un grup o equip. En principi, no hi haurà selecció de les aportacions. Només en cas que no es poguessin presentar totes, faríem una tria entre les que s’ocupin de temes similars. Pel que fa a les condicions d’admissió, dependran exclusivament de l’aforament de la sala i, per tant, de l’ordre d’inscripció. També serà possible l’assistència sense la presentació d’aportacions, però tindran preferència les persones que hi presentin algun treball. L’objectiu de la Trobada és ampliar tant com sigui possible el nostre coneixement sobre la recerca, els projectes i les activitats que es duen a terme a les universitats de Catalunya sobre diàleg intercultural, i s’hi podrà participar tant individualment com en nom d’un grup o equip. En principi, no hi haurà selecció de les aportacions. Només en cas que no es poguessin presentar totes, faríem una tria entre les que s’ocupin de temes similars. Pel que fa a les condicions d’admissió, dependran exclusivament de l’aforament de la sala i, per tant, de l’ordre d’inscripció. També serà possible l’assistència sense la presentació d’aportacions, però tindran preferència les persones que hi presentin algun treball.
 +
Les exposicions seran de 5 a 10 minuts, d’acord amb les vostres necessitats, i les agruparem per taules temàtiques, que tindran un temps reservat per al col•loqui. Haureu de lliurar el text de la intervenció, segons el format que adjuntem al final, abans del 5 de novembre. Els textos seran seleccionats i distribuïts per taules i editats en un CD que es lliurarà als assistents. Les exposicions seran de 5 a 10 minuts, d’acord amb les vostres necessitats, i les agruparem per taules temàtiques, que tindran un temps reservat per al col•loqui. Haureu de lliurar el text de la intervenció, segons el format que adjuntem al final, abans del 5 de novembre. Els textos seran seleccionats i distribuïts per taules i editats en un CD que es lliurarà als assistents.
 +
No cal dir que, malgrat que els organitzadors ens dediquem fonamentalment a la llengua, esperem que hi participeu tots els qui treballeu en qualsevol aspecte del diàleg intercultural, des de la informàtica i la medicina fins a l’ensenyament i la psicologia. No ens posem cap objectiu concret més enllà de la coneixença mútua, però estem segurs que tots plegats podem descobrir grups afins, persones amb qui podríem desenvolupar nous projectes, persones que ens aportaran noves idees. Hi ha la possibilitat que aquestes trobades tinguin continuïtat en cas que el format es mostri eficaç. També pensem en persones que tenen idees que no troben sortida pels motius que sigui, o en persones que fan recerca sense pertànyer a cap grup, o en persones que fan treball de camp en àmbits específics que propicien el diàleg intercultural. En fi, nosaltres no hi posem límits, esperem que vosaltres tampoc. No cal dir que, malgrat que els organitzadors ens dediquem fonamentalment a la llengua, esperem que hi participeu tots els qui treballeu en qualsevol aspecte del diàleg intercultural, des de la informàtica i la medicina fins a l’ensenyament i la psicologia. No ens posem cap objectiu concret més enllà de la coneixença mútua, però estem segurs que tots plegats podem descobrir grups afins, persones amb qui podríem desenvolupar nous projectes, persones que ens aportaran noves idees. Hi ha la possibilitat que aquestes trobades tinguin continuïtat en cas que el format es mostri eficaç. També pensem en persones que tenen idees que no troben sortida pels motius que sigui, o en persones que fan recerca sense pertànyer a cap grup, o en persones que fan treball de camp en àmbits específics que propicien el diàleg intercultural. En fi, nosaltres no hi posem límits, esperem que vosaltres tampoc.
Línia 28: Línia 31:
 +Plantilla per als textos de les intervencions
 +Inscripció: envieu la butlleta degudament emplenada a gela@ub.edu
 +Butlleta d'inscripció
enllac_intern.1222885431.txt.gz · Darrera modificació: 15/06/2021 12:18 (external edit)
www.chimeric.de Creative Commons License Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0